Hjertebanken ved første blik


 

Da jeg blev enig med mig selv om at prøve at lægge en profil på Senior-Contact.dk, vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle forvente. Jeg håbede naturligvis på at møde en drømmedate, en dejlig mand, som jeg kunne tilbringe mine senior-år sammen med. Men intet er jo sikkert i denne verden.

 

Jeg fik ret hurtigt forskellige henvendelser, og hyggede mig meget med at skrive med de mænd, jeg fik kontakt med. Dating-siden viste sig også at være god til at formidle kontakt mellem mennesker med samme interesser, for de mænd jeg skrev med, var alle gode kandidater til nogle dejlige dates.

 

Det blev alligevel én speciel herre, der vandt min fulde opmærksomhed. En pensioneret pilot, som havde været enkemand i en del år. Han var et par år ældre end mig, og vi havde begge en brændende passion for kriminalromaner, gamle Hitchcock-film og så at udforske europæiske storbyer. Ved sidstnævnte havde han naturligvis et forspring, qua sit tidligere arbejde. Disse emner skrev vi meget om i starten, men efterhånden blev emnerne mere personlige og følsomme. Min interesse i ham blev dybere og dybere, og da han efter nogen tid foreslog, at vi skulle have en rigtig date, følte jeg mig helt klar.

 

Vi havde planlagt vores date sådan, at vi skulle mødes på en café og drikke kaffe og snakke. Senere kunne vi så gå ud at spise på en god restaurant, hvis vi følte at havde lyst til det. Jeg glædede mig fantastisk meget til at vi skulle mødes, men jeg var også meget nervøs, for tænk om han ikke syntes om mig og mit udseende – og tænk, hvis jeg fandt ham frastødende.

 

Men jeg havde nu ikke behøvet være bekymret! Fra det øjeblik min date trådte ind i caféen, var jeg leveret! Sikken dog et mandfolk. Han havde bare den helt rigtige udstråling. Mandig, moden og velholdt. Flot, slank krop, stålgråt hår og varme brune øjne. Jeg fik simpelt hen hjertebanken ved første blik! Og jeg kunne se i hans øjne, at han absolut kunne lide, hvad han så!

 

Vi fik vores kaffe, og så gik snakken ellers. Tiden fløj af sted, og jeg kunne mærke, at jeg blev mere og mere tiltrukket af ham. Og det mest fantastiske var, at jeg kunne fornemme, at han havde det på samme måde. Vi fortsatte til restauranten arm i arm, spiste lækker mad og drak skønne vine.

 

Da aftenen gled over i nat, gik vi sammen hjem til mig. Hele aftenen var forløbet som i et eventyr, så det var helt naturligt, at vi skulle være sammen. Jeg vidste bare, at min drøm om møde en vidunderlig mand var gået i opfyldelse.

 

Siden vores første date, har vi været sammen så meget vi overhovedet kan. Vi har været på weekendture, små skønne storbyferier og i det hele taget nydt hinanden og livet i fulde drag. Så til alle de seniorer, der sidder alene og ikke har nogen at dele tilværelsen med – få lavet jer en profil på Senior-Contact.dk. Der er uden tvivl en spændende partner derinde, der bare venter på dig og din profil.

 

Held og lykke med kærligheden

Judith Andreasen


HJERTEBANKEN VED 1. BLIK, KENDES GODT. DET BLEV 42,6 FANTASTISKE ÅR SAMMEN.

SÅ JUDITHS HELD FORSTÅS SÅ GODT. HUN VAR HELDIG.

MEN DER ER LANGT IMELLEM DET GODE MATCH,
SVÆRT, AT VIDE OM HER ER INAKTIVE PROFILER, OG ER DET LIGE SÅDAN EEN, DER SKRIVES TIL, KAN JO VENTES I EVIGHEDER. :(
DET VILLE VÆRE RART, OM MAN KUNNE TRYKKE SIG AKTIV - IKKE AKTIV, OG OGSÅ HVORNÅR PROFIL ER OPRETTET?

OG JA, HÅBER ALLE DER SØGER HER, AT DE FÅR DERES ØNSKER OPFYLDT.
IMELLEMTIDEN KUNNES DER JO TALES MED NOGEN AF DE ANDRE, LIDT OPMÆRKSOM SKADER IKKE, TVÆRTIMOD! :)

SELVOM VELFÆRDSLAND OG VERDENS LYKKELIGSTE LAND I FLERE ÅR, NU DOG OVERGÅET AF NORGE, SÅ HAR DK OGSÅ 150.000 PERSONER HVERT ÅR, DER MISTER OG HVOR KONTAKTFLADEN DE FLESTE GANGE SVIGTER NÅR DET ER ALLERMEST NØDVENDIGT!!! EN FRYGTELIG SITUATION OVENI DEN ALLERVÆRSTE.
HVORFOR ER FOLK TABUTISERET OMKRING AT STØTTE FOLK I DEN ALLERSVÆRESTE TID?

VIRKELIG TOTALT PLADS TIL TOTAL FORBEDRING!

OG HVORDAN MED ENSOMHEDEN?
DET ER HÅRDT ARBEJDE, AT KOMME UD AF DEN, HVIS MAN ER INDADVENDT, ELLER GANSKE ENKELT EJ HAR DEN ENERGI DER SKAL TIL ELLER SJÆLDEN KOMMER UD I DEN RIGTIGE VERDEN.

MEN NETOP PÅ DETTE SITE KUNNE DET LYKKEDES, AT SNAKKE MED NOGLE, HVIS FLERE VAR ONLINE.
EN GOD SNAK ER ALTID VELKOMMEN,KAN GØRE EN VERDEN TIL FORSKEL SELVOM HER INDE EFTER ET GODT MATCH!Har du lyst, kan du også besøge de andre dating-sider.

www.handicap-dating.dk

www.iflirt.dk

www.xl-dating.dk

www.single-parent.dk
Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

senior-contact.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...